Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Бивш футболист на Ботев (Пд) и Локомотив (Пд) едва “оцелява” в сръбския Борац Чачак

Бившият футболист на Ботев и Локомотив Илиян Йорданов се подготовя при много тежки условия в своя нов отбор – сръбския Борац Чачак, научи TribunaPlovdiv.bg.

Йорданов е юноша на Ботев (Пд), а в кариерата си е обличал фланелката и на местния враг Локомотив (Пд). Преди около три месеца обаче той заигра за сръбски Борац.

Според неговото съобщение в социалните мрежи разбираме, че условията, в които тренира там са на много ниско ниво.

Вижте цялото съобщение на Йодаранов, публикувано от TribunaPlovdiv.bg без редакторска намеса:

Днес за трети или четвърти път през последните 3 месеца, откакто съм във футболен клуб Борац Чачак (Сърбия) тренировката на отбора не се състоя заради липса на топла вода. Няма да ви казвам какви са другите условия за тренировка, като например съблекалня, екипировка и други. Заплати и премии не коментирам откога не сме получавали…

А този клуб е в Суперлигата на Сърбия и имаше желание да се бори за местата, даващи право на участие в Лига Европа, а и да вземе купата на страната, като стигна полуфинал. Не пожелавам на никой да попада в такава ситуация … краят е близо!!!

Йорданов е на 27 години от Пловдив. Защитавал е също цветовте на Левски и Любимец 2007. Извън странта се е състезавал за турския Денизлиспор и сръбския Борац.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker