бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Бивш треньор на Локо с брутална атака към Костадинов: Цял живот е на хранилка! Дължи ми 300 хиляди евро!

Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) Александър Станков атакува много остро члена на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Емил Костадинов.

Той публикува коментар на стената на Георги Градев във “Фейсбук”, който бе изключително остър. Според Станков героят от “Парк де Пренс” му дължи 300 000 евро, като борчът датирал от 11 години.

TribunaPlovdiv.bg публикува написаното от Александър Станков без редакторска намеса:

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Пълна и точна истина. Заставам с името си зад всичко написано от г-Градев. Само аз мога ,без да се притеснявам , да приложа три Изпълнителни листа срещу г-н Костадинов. Задълженията му само към моето семейство са огромни. Не сметна за нужно да връща дадени от нас заеми . Върнал е част от задълженията си с дълги и тежки дела.

А за една “малка” и “незначителна ” сума от 300 000 евро се прави на приятно разсеян вече 11 години. Това е непогасена част от заемите. Аз и съпругата ми сме работили и сме изстрадали тези пари. Не като този господин, който няма нормален работен ден, съпругата му – също. Но пък цял живот е бил на хранилка някъде. И сега е още.

Как се пуска този кокал. Колко хора получават пари за спане, софри и далавери. Ще попитат някои хора защо мълчах досега. Водихме дела, не трябваше да се шуми. Това е човекът, който навреди морално и финансово на мен и семейството ми. Нито за секунда не е съжалил за постъпките си.

Този човек спи спокойно, без никакво чувство за вина и отговорност. Мога да покажа на заинтересованите официални документи. Нека всеки, който прочете този пост , да прецени иска ли бг футбола да бъде ръководен от такива хора. Голям футболист и изключително нисък човек!”

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker