Левски СофияФутбол

Бивш играч на Левски плаши клуба със съд

Неволите за Левски нямат край. Още един бивш футболист е заплашил „сините“ с дело, което може да доведе до сериозен проблем за клуба, твърди „Мач Телеграф“. Става въпрос за Симеон Славчев. Както е известно, той бе обявен за ненужен на „Герена“, след като Станимир Стоилов се завърна там.

Бившият национал обаче отказа да се раздели с отбора по взаимно съгласие. Почти цяла есен между него и „сините“ вървеше пазарлък за пари. В крайна сметка Славчев реши да разтрогне и обяви, че се е отказал от част от претенциите, които бе изявил по време на разговорите. От Левски пък му връчиха погасителен план на парите, останали да му бъдат дължими. Според запознати и в този вариант става дума за сериозна сума. Твърди се, че халфът е бил с доста сериозна заплата, след като дойде на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от Карабах.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

От „Герена“ обаче били пропуснали дати, което е ядосало Славчев, който бе представен след Нова година като ново попълнение в Локомотив Сф. Той дори е започнал да търси сподвижници сред други от напусналите Левски през времето откакто бе привлечен. Засега обаче не е успял да привлече и други хора към каузата си. Останалите били готови да направят толеранс към „сините“.

tribunasofia

Както е известно, Славчев не е единствен, който чака пари от „Герена“. На първо място там имат да покрият сериозните изисквания на Петър Хубчев и помощниците му. Това гълта сериозен ресурс и дори се наложи да се посегне на бюджета за тази година, който е отреден от спонсора Palms bet.
За капак се стигна и до неловката ситуация с Насиру Мохамед, който успя да осъди Левски във ФИФА. В момента от „Герена“ продължават да водят пазарлък с агента му за начин, по който да бъде погасена сумата, която му се полага. Иначе „сините“ изпуснаха сроковете, които им бяха отредени за това от международната футболна централа.
bet365
Клубът хвърли и сериозни усилия, за да може да изчисти забавени, но обещани заплати на футболистите, за да може те спокойно да тръгнат за лагера в Турция. Станимир Стоилов пък обяви на старта на подготовката, че може да се стигне до ново намаляване на възнагражденията, ако Левски не е способен да се справи с цялостната ситуация.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker