Ботев ПловдивФутбол

Бивш адвокат на ЦСКА: Томов е лъжец, Ботев не дължи пари на ЦСКА

Бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев разкритикува остро шефа на “армейците” Александър Томов във Фейсбук.

Ето какво написа Василев:
“Една година и половина какво прави Лупи, че не постигна договорка с Пакурар? Май се надяваше, че ще му се размине. За каква договорка говорят сега, при положение, че има решение на Спортния Арбитражен Съд. Некомпетентни клоуни. Емил Димитров да не чака парите за Чочев от Мерсин – те са заложени от Лупи още есента на миналата година и сега няма да влезнат в ЦСКА!!!

Да разбия още една лъжа на Томов – ЦСКА НЯМА ПРОЦЕНТ ОТ ТРАНСФЕРА НА АНИСЕ ОТ БОТЕВ В ЛУДОГОРЕЦ – ЛЪЖЛЬО СТИГА ЛЪЖЛЬО……….”

TribunaPlovdiv.bg също потвърди тази новина, след като потърси друг известен адвокат Георги Градев, който заяви пред нашата медия, че Ботев не дължи пари на ЦСКА. Както е известно Александър Томов заяви, че ЦСКА чака 50% процента от трансфера на Анисе в Лудогорец.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. както си знаех не може да чакаш толкоз време повече от 6 месеца и ся да го правиш на проблем все пак те цеск никога нямат пари и гледат да лъжат и да бават плащания и ся и говорят и за пари дето никой не им дължи щели да питат бфс по хубаво да прочетат договоря не да вдигат шум за нищо и все да реват

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker