Ботев ПловдивФутбол

Белия кани Кривия в Ботев

Треньорът на Бо­тев Николай Киров е пока­нил на работа в клуба един от най-добрите си прияте­ли и свой кум Алек­сандър Александ­ров – Кривия.

Бив­шият спортен шеф на „жълто-черните” от времето на Ста­нимир Стоилов на практика вече по­мага. Макар да не е назначен официал­но, той търси подходящи попълне­ния в отборите от региона, а онзи ден изгледа и мача на юношеските нацио­нали с Дания от квалификациите за Евро 2017. Откакто напусна поста си в Ботев, Александ­ров не пропуска домакински мач, както на първия отбор, така и на юно­шите, и е в постоя­нен контакт с Нико­лай Киров.

Футболист номер едно на България за 1999 година сът­рудничи и при пре­говорите на Ботев с хората, които уреж­дат зимен лагер в Турция. Кривия има отлични контакти от времето, когато играеше с успех в южната ни съседка. Освен с треньора на Ботев, той е в много близки отно­шения и с президента Ангел Палийски. За това не е изключено Алек­сандров да бъде официализиран ка­то главен скаут още преди Нова година и да може да гово­ри с набелязаните футболисти от име­то на клуба.

TribunaPlovdiv.bg Ви припомня, че Кривия не изпуска мач на “жълто-черните” и е запознат отлично със случващото се в клуба.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker