бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Беласица излъга дубъла на Ботев и му нанасе нова загуба

Беласица (Петрич) се наложи с 1:0 над дублиращия отбор на Ботев. Срещата от 3-ия кръг на Втора лига се игра на стадиона в Симитли.

Двата тима направиха приятен за наблюдаване сблъсък. Петричани получиха силна подкрепа от своите фенове, с чиято помощ стигнаха до трите точки.

В пореден мач “канарчетата” направиха куп пропуски, като това се оформя като ахилесова пета в играта на ботевистите. Момчетата на Артур Овянесян се опитаха да играят красив и комбинативен футбол.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Още в първата минута Айвън Ангелов, който бе сред най-активните в тима на белите, нацели гредата. Малко по-късно Касов проби отдясно и извади към Акере, който бе на празна врата, но защитник изби.

В 11-ата минута центриране от фаул към вратата на пловдивчани бе засечено с глава, но топката мина над вратата. Последваха минути без чисти положения.

В 41-ата минута Ангелов стреля точно от фаул, но Славков спаси.

След почивката играта бе динамична, а двата тима се втурнаха напред в търсене на трите точки. В 53-ата минута Касов изпусна златен шанс, като ударът му отдясно мина покрай вратата.

Последва мигновен отговор с два прекрасни шанса за домакините. В 54-ата минута нападател остана очи в очи със Славков, но вратарят изби с крак.

Секунди по-късно мощен удар от 20 метра профуча над гредата на Ботев. В 62-ата минута Юсеин Касов пропиля нова отлична възможност, след като се откъсна от отбраната и от чиста позиция стреля, но слабо и вратарят на Беласица спаси.

bet365
След по-малко от 120 секунди Славков спаси добър шанс за домакините, избивайки опасен удар отблизо с крак. В 70-ата минута Касов пропусна на метри от вратата.

В следващите минути феновете на тима от Петрич запалиха факли, а енергията от трибуните спомогна на тима за победен гол.

В 74-ата минута Вангелов получи отляво по атаката и с удар в близкия ъгъл простреля Славков. В минутите до края домакините контролираха изцяло случващото се на терена и стигнаха до трите точки.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker