бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Батков взима помощик треньора на Локомотив за старши треньор в Левски

Собственикът на по-голямата част от акциите на Левски Тодор Батков в понеделник ще освободи Тони Здравков, това гласят сигналите, идващи от приближени до адвоката. Той ще мисли дотогава какво да прави и със спортния директор Христо Йовов, на когото се скара след загубата от Локо Сф, пише “Гонг”. Сред спряганите имена за нов наставник най-сериозни изглеждат шансовете на Иван Колев, който преди дни бе назначен на работа в ДЮШ на Левски, и на Емил Велев, с който „сините” за последно станаха шампиони. Сред спряганите имена е и това на Жикица Тасевски, който сега е помощник треньор в Локо Пд, но е бил начело на всички водещи отбори в родната му Македония.

След двата слаби мача срещу Славия и Локо Сф, в които Левски загуби пет точки, отговорността за ситуацията в тима ще бъде поета от старши треньора Антони Здравков, който след мача в „Надежда” обяви на спортния директор Йовов, че може да мисли за нов треньор. По време на подготовката и в двата споменати мача Левски не показа игра, която да убеди ръководството и привържениците, че отборът върви по правилен път и има шансове да стигне до участие в евротурнирите догодина.

Христо Йовов пък влезе в открит конфликт с Тодор Батков като заяви, че не знае нищо за назначаването на Иван Колев на работа в школата. А явно пътят към мястото на старши треньор на представителния тим минава през ДЮШ. Справка – Тони Здравков бе в школата преди да смени Йоканович. Ако Йовов загуби мястото си в клуба, то най-вероятно ще бъде сменен от Даниел Боримиров.

В неофициални разговори с Тодор Батков и Христо Йовов, в събота късно вечерта, Батков се чудеше какво да прави, а спортния директор не знаеше нищо за готвените евентуални промени.

Припомняме какво каза Тодор Батков веднага след загубата от Локомотив София. „Аз съм потресен! След Лудогорец най-финансово обезпеченият първи отбор е Левски. Ако така играят срещу ЦСКА, най-добре да ги разпусна и да играем с юношите. Да си опичат ума за мача с ЦСКА, ще става каквото не е ставало“, лаконичен бе Тодор Батков.

Не е изключена възможността Тони Здравков да остане начело на Левски за мача с ЦСКА на 8 март и тогава да бъдат предприети промени в Левски.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker