бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Балтанов по-емоционален отвсякога: НИКОГА не съм участвал в нищо незаконно

Капитанът на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов публикува емоционален текст, в който уверява, че никога не е и не би участвал в уговорен мач, или пък не би се поддал на външен натиск за манипулиране на своята игра.

Ето какво написа сърцатият халф във Фейсбук:

4 години драпам с всички сили, за да се докажа, като човек, футболист, лидер, като достойно същество. Жертвал съм семейството и здравето си за благото на отбора на сърцето ми и ВИНАГИ бих го направил отново. Псували са ме, обиждали са ме, наричали са ме некадърен и неуспешен, не ми е пукало, защото дори в най-слабите си дни съм се борил за ДОБРОТО на клуба! А да се бориш понякога е много по-важно от това, какво имаш като дарба! Опитвам се няколко дни след мача за купата да се овладея, но не успявам, защото някой е ограбил труда ми и вярата в честното и спрведливото. Днес не мога да замълча и залагам името си, семейството си и всичко, което съм постигнал до днес като човек и футболист… Аз НИКОГА през професионалната си кариера не съм участвал в нищо незаконно.

, бих спрял ЗАВИНАГИ, ако бъда принуден да направя нещо подобно! Аз съм човек с принципи и ако има нещо на този СВЯТ, което ненавиждам е липсата на достойнство, на уважение, на доверие, на ценности и на вярност! Аз винаги ще бъда верен на себе си и никога няма да опетня името си или да позволя на някой ДРУГ да го направи!

ВИДЕО: Неделев с любопитен коментар за интереса от Лудогорец

ВИДЕО: Неделев с любопитен коментар за интереса от Лудогорец

ВИДЕО: Неделев с любопитен коментар за интереса от Лудогорец

ВИДЕО: Неделев с любопитен коментар за интереса от Лудогорец

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker