Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Балтанов: Дано да сме си взели урок от Славия преди година

Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов остана доволен от победата, но не и от резултата при днешния домакински успех с 3:2 над ЦСКА-София в първата среща от полуфиналите на Купата на България.

“Ще направим анализи. Бързите футболисти на ЦСКА може би ни затрудниха малко през второто полувреме. Не знам – отпускане ли беше… Бяха с 10 човека, а ние не бива да допускаме такива неща. Можеше да е коренно различен резултатът в наша полза, с повече голове. Важно е да подходим максимално концентрирано на реванша. Да сме с бистри глави и да не допускаме такива грешки. Особено през втората част имаше 15-минутно лакатушене от наша страна.

Пак казвам – важното е, че играхме добре. Трябва да мислим позитивно за реванша. Два гола на чужд терен – много е неприятно, знаете правилото. Но ние ще се постараем в София да не допуснем гол. Ако може и да победим. Дано сме си взели поуки от миналогодишния мач със Славия. Мисля, че подходиме по коренно рзличен начин. Нямам представа за дузпата, не видях ситуацията. Но щом я е дал, значи я има”, коментира Балтанов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker