бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бакалов: 3:1 е удобен резултат за Ботев

Рекордьорът по мачове в “А” група (454) и скаут на Ботев (Пд) в момента Марин Бакалов заяви пред Тема: Спорт”, че жьлто-черните могат да преодолеят двата гола пасив от първия четвъртфинал за купата с Левски.

“Това е един от мачовете, които нашият отбор и в частност Пловдив винаги е чакал с нетърпение. Надявам се, че двубоят ще затвърди имиджа на сблъсъците между Ботев и Левски”, пожела си славният футболист и треньор на канарчетата.

“Както в момента Левски има предимство в резултата – 3:1, така и лесно той може да бъде обърнат. Въпрос е на мотивация, на концентрация и нагласа. Този резултат не е невъзможен и не е непреодолим. Шансове има и те не са малки. Историята помни и по-големи обрати”, категоричен бе Бакалов.

“Успехът с Локомотив (Пловдив), не коментирам играта, дава психологическо предимство и самочувствие на отбора. Атмосферата в Левски не е добра след загубите от ЦСКА и трябва да се възползваме. С малко повече късмет и концентрация Ботев можеше да не загуби на Терена”, а защо не и да спечели. Затова казвам, че който подходи по-сериозно, мотивирано и покаже играта си на сто процента, той ще продължи на полуфиналите”, прогнозира миналият и през ЦСКА, Спартак Пд и Марица бивш футболист.

“Не мога да коментирам намеренията на Станимир Стоилов. Не знам какво е имал предвид и какво ще предприеме. Ботев обаче все още има всички шансове за Лига Европа както през купата, така и през първенството. Точките може много бързо да бъдат наваксани, като се печелят преките двубои. Мъри започна нещо, което би трябвало да довърши, но той си решава”, завърши Марин Бакалов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker