Ботев ПловдивФутбол

Бакалов: Има играчи, които пречат на тези, които искат да играят за Ботев

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Марин Бакалов бе доволен от представянето на отбора в двубоя срещу Либертас спечелен от “канарчетата” с 2:0. Легендата на “жълто-черните” заяви пред Дарик Радио, че има играчи, които пречат на целия отбор заради нежеланието си да останат в Ботев.

“Мачът се разви по същия сценарий както първия двубой. Либертас играха много затворено. Това е нормално, защото има разлика между класите на двата отбора”, това заяви Мартин Бакалов след двубя с Либертас спечелен от “канарчетата” с 2:0.

“Не съм доволен много от второто полувреме. Имаше леко отпускане. Много съм доволен от младите футболисти, които взеха участие в този двубой. Искам да благодаря на всички, които пропътуваха разстоянието от България до Сан Марино, за да ни подкрепят.”

“Засега имам бегли впечатления от Санк Пьолтен. Ще съберем максимално много информация за тях. На лагера в Австрия играхме с този отбор. Повече информация ще вземем от Любо Пенев и Ради Здравков.”

Относно спекулациите, че Адам Стаховяк подписва с Левски Бакалов заяви:

“От вас научавам, че Левски иска Адам. Вярно е, че положението е тежко, но се надявам всичко да се развие в положителна посока.”

“Трябва в най-скоро време да разберем кои футболисти ще напуснат. Някои от тях тялом са тук, но духом ги няма. Така пречат на тези, които искат да играят. Другата седмица ще проведа разговор с ръководството по този въпрос.”

“Призовавам привържениците да подкрепят отбора, както те умея. Не веднъж сме показвали, че можем да се справяме всички заедно в трудните моменти.”, така завърши Бакалов пред Дарик Радио.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker