Ботев ПловдивФутбол

Бакалов: Жалко, че Василев не успя да осъществи плановете си

“Трябва да отдадем заслуженото на Цветан Василев. Той направи много за Ботев (Пловдив) и всички ние, които обичаме клуба, сме длъжни да му изкажем своята признателност и благодарност.” Така легендата на Ботев и бивш президент на клуба Марин Бакалов коментира решението на досегашния собственик на “канарчетата” да се оттегли и да прехвърли акциите си на феновете.

“Жалко, че Цветан Василев не успя да осъществи всичко това, което беше замислил и най-вече да изгради стадион “Христо Ботев” като най-модерния в България. След като е преценил, че трябва да се оттегли, явно е взел най-правилното решение, не само за себе се и, а и за клуба и не е имал други варианти. Сега всички ботевисти трябва да се обединим и да съхраним клуба. Готов съм винаги да помагам, все пак моя живот и кариерата ми минаха в Ботев”, добави Марин Бакалов./БТА

Гонг

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker