Локомотив ПловдивФутбол

Бадема: “Старите кучета”се представят по-добре от младите футболисти

Футболистът на Локомотив (Пд) Емил Гъргоров се съгласи да даде кратко интервю за в.”7 дни спорт”.

В него той споделя, че хората в България от години са на мнението, че “старите кучета”се представят по-добре, и че на тях се обръща по-голямо внимание, в сравнение с младите футболисти.

Той също така заяви, че не си е дал срокове докога ще играе футбол. Вижте какво заяви халфът на Локомотив Пловдив:

“Най-тъжното е, че от години хората споделят това мнение, а именно: старите футболисти в България се представят и по-добре в сравнение с младите.

В последните години тенденцията е да не се обръща внимание толкова много на тези, които въртят по нашия път, а се набляга на изявите на “старите кучета”. Затова винаги съм бил привърженик на сентенцията, че във футбола няма млади и стари, а можещи и неможещи.

С част от футболистите, които в момента са в различни отбори в “А” група съм играл заедно, познавам ги добре и мога да кажа, че са големи професионалнисти. Не съм си дал срокове докога ще играя футбол, но със сигурност ще бъде до момента, до който позволява организмът ми.”

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker