бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Бадема за бъдещето си и това на Локомотив

Футболистът на Локомотив Пловдив Емил Гъргоров говори пред ”Диема” за бъдещето му и това на Локомотив.

“Определено играем по-добре, въпреки че отборът започна слабо в първенството, но за това си има причини. Надявам се с идването на Илиан Илиев и на господин Крушарски клубът да стане един от водещите и да има стабилност, което е най-важно сега. Tози клуб заслужава да има стабилност и да има успехи”, сподели Гъргоров.

Футболист с богат опит, от ветерана се очаква да помогне на Локомотив с рутината си. А освен него, в тима има и други играчи с много сезони в А група зад гърба си – като Мартин Камбуров и Ванчо Траянов.

“Мога да кажа, че от абсолютно всеки треньор съм взел по нещо и занапред още ще взимам. Това е характер, който е допринесъл и за нещата, които сме спечелили досега.”

“Тази игра я обичаме и сме удовлетворени от начина, по който играем – че помагаме на по-младите футболисти и имат какво да научат от нас.”

“Определено който иска съвет от мен, му го давам с голямо удоволствие. Проблемът е цялостен – виждате и базите, сега много малко отбори имат условия и за юноши, и за първия отбор. Мисля, че точно това е проблемът”, сподели още халфът.

Въпреки че в Локомотив има само трима чужденци, привличането на играчи от друга националност е сериозен проблем в българския футбол в последните години. А присъствието на чуждестранни състезатели в клубовете в България доведе и до проблеми с развитието на млади български футболисти.

“За мен това не е хубаво, защото така се дава по-малко шанс на български футболисти да играят. Сега вече всеки отбор си знае какви футболисти да взима и от какви футболисти има нужда.”

“Махам Лудогорец – има добри чужденци там. В другите отбори може би има добри играчи, но повечето взимат местата на българските футболисти”, сподели още ветеранът.

Способен да играе на няколко позиции в халфовата линия и атаката, Гъргоров е наясно какво се изисква от един офанзивен футболист.

“Определено трябва да е техничен (офанзивният халф), да има голям характер, защото футболът е борба – тичане и борба. Ние си сменяме местата с Камбуров – веднъж той е на върха на атаката, веднъж съм аз. В повечето случаи е той, но от мен се изисква да подам”, разкри халфът.

Лятото наближава, а с него – и краят на договорите на основни футболисти на Локомотив – като Гъргоров и Мартин Камбуров. А бъдещето на ветерана, известен с прякора Бадема, все още не е ясно.

“Навсякъде може да отида – и навън, и тук да остана. Ще видим. Ще изчакаме до края на сезона и ще видим какво ще стане”, завърши Гъргоров.

Подобни

Един Коментар

  1. Тоя да вземе да покаже какво може защото я може а да не си избира кога да играе било то заради дъжд или нещо друго.А и като се замисли човек не е изиграл кои знае какви мачове с екипа на локото че и претенций за има.Първо покажи бадем пък после претенциите.Че май заради твоята дузпа срещу монтана не сме на финал с чорбата.Те не го искат в селото той за къщата на кмета пита-така казваха хората на едно време.А и заради това че е любимец на шефа Илиан се чуди как да разбърка състава за да му намери място -мача с папагалите…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker