бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Атанас Узунов: Ще съдя Коко Динев, той не е собственик на Локомотив

Бившият административен директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов говори пред TribunaPlovdiv.bg веднага след като Константин Динев го нападна и обяви, че той е спонсорирал феновете на отбора да прекратят дербито на Пловдив.

“Ще сезирам прокуратурата за това, което каза Коко Динев! Той ще бъде подведен под съдебна отговорност. Това изказване е на един сляп човек. На един безсилен човек. Това не може да ми повлияе на политическата кариера. Нека той да докаже истината. Ще  го съдя още от тази вечер!”, започна Узунов.

На въпрос на репортер на TribunaPlovdiv.bg как ще коментира това, че той бе изгонен от Локомотив той заяви: ” Той не може да ме изгони от Локомотив. Нека го направи, но аз не съм уволнен. Аз още съм на работа в клуба. Той трябва да познава законите по тази страна защото аз ще го съдя по тях. Локомотив ще го има и без него и без мен”.

Запитан отново от нашия екип за това дали Динев е собственик на Локомотив, Узунов заяви: “Коко Динев не е никакъв собственик на Локомотив. Собственик е Мушанов – шофьорът му”, завърши той пред TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker