Ботев ПловдивТопФутбол

Атанас Илиев: В отбора никой не мисли за изпадане, няма от какво да се притесняваме! Ще се борим за 7-то място

Нападателят на Ботев (Пловдив) Атанас Илиев продължава да блести с фланелката на “канарчетата” в първия си сезон за клуба. Голмайсторът на пловдивчани отбеляза два гола във вратата на Левски на “Герена” и вече има 11 на сметката си през сезона.

Заедно с легендата на българския футбол Мартин Камбуров са двамата най-резултатни българи в шампионата. Илиев даде интересно интервю за “Мач Телеграф”.

– Наско, вече имаш 4 гола срещу “Левски” този сезон. Очакваше ли, че ще бъдеш герой за “Ботев” на “Герена“?

– Аз лично се надявах да играя добре и ако може да вземем нещо от този двубой. Щастлив съм, че вкарах два гола, но съжалявам, че не победихме. Надиграхме “Левски” по всички показатели – имаха 2 удара и вкараха два гола.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

– Вече им вкара 2 гола и на Коматево…

– Имам късмет срещу “Левски” и успявам да бележа срещу тях.

– Срещу “Левски” се видя прогрес в играта на “Ботев”. Кога според теб ще можете да заиграете като отбор?

– Главният ни проблем е това, че много от момчетата са нови. Не са се сработили и не са се аклиматизирали. Според мен тепърва ще се подобряваме. Мачът на “Герена“ е най-добрият ни през 2021 г. Започнахме с лоши резултати, но постепенно ще започнем да се представяме по-успешно.

tribunasofia

– Прави впечатление, че в атака се разбираш с Маркиньос и Току…

– Да, новите футболисти в атакуващ план са добри и с тях се разбираме лесно. Вкарахме два гола на “Герена“, но те се оказаха недостатъчни за победа. Трябва да бележим още повече, защото допускаме доста попадения.

– “Ботев” е попаднал в доста нетрадиционна битка – за оцеляване. Според теб ще успеете ли да се спасите?

– По принцип няма от какво да се притесняваме. В Ботев никой не мисли за изпадане. Според мен ще завършим в първата четворка от втората осмица и ще се борим за 7-ото място в края на сезона.

– Да, но все още нямате победа през пролетта?

– Една като постигнем, според мен ще започнем да бием по-често.

– Как протичат тренировките при новия ви треньор Азрудин Валентич?

– Тренировки като тренировки. Сега обаче всичко е дисциплинирано.

– Колко ви липсва Тодор Неделев?

– Винаги липсва… Той е един от най-добрите футболисти в България и се надявам да се върне на терена колкото се може по-скоро.

– Вече имаш 11 гола през този сезон, като заедно с Мартин Камбуров си най-резултатният българин. Очакваш ли първа повиквателна от националния селекционер Ясен Петров?

– Не знам. Хората си преценяват. Аз тренирам и играя. На разположение съм, ако ме повикат. За мен ще е чест, ако получа повиквателна за националния отбор. Това обаче го решава селекционерът. Ако ме повикат ще отида с удоволствие.

– За финал – какво си пожелаваш?

– Да съм здрав, да вкарвам още голове. Нещата ще се наредят. – А колко гола можеш да вкараш до края на сезона? – Не мога да дам точна бройка, колкото повече толкова по-добре.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker