бетано най-добър сайт за слот игри
АкадемикБаскетбол

Асен Николов: Проспахме първата част! Реферите ни са на най-високо ниво

Наставникът на Академик Бултекс Асен Николов коментира днешната загуба на отбора си от Левски.

“Студентите” загубиха с 67:69 /12:16, 9:21, 22:14, 24:18/ в мач от поредния кръг на Балканската лига в Комплекс СИ²ЛА, като бяха на прага на феноменален обрат:

Ако трябва да бъда кратък – един кош не ни стигна в края. Проспахме първото полувреме. След почивката показахме това, което искаме да играем, но трудно се стопява такъв голям пасив. В края е и въпрос на шанс. Слабото начало може да се дължи на много причини.

Не се оправдаваме, доволен съм от момчетата, но Шакир Смит е с контузия, Бачев също – два дни не тренира, с травми са и Ваклинов и Илиян Ставрев. Тренировъчният процес бе с 6-7 човека и нямахме възможност да се подготвим както трябва.


Стрелбата не ни тръгна, вкараха ни лесни кошове. На полувремето казах на момчетата, че не можем да си позволим да изглеждаме по този начин в нашата зала. Искам да поздравя българските съдии. Защото ако днес е свирено всичко, което е видяно, значи нашите рефери са на много високо ниво.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker