бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Асен Караславов сменя Кривия?

В Ботев Пд все пак може да се извършат рокади в спортно-техническия щаб след Нова година, научи „7 дни спорт”. Въпреки че по време на коледното тържество на 19 декември от индикациите, дадени от собственика Цветан Василев, стана ясно, че няма да има промени в клуба.

Няма обаче да е изненада, ако някой измежду треньора Станимир Стоилов и спортния директор Александър Александров изгърми. Официалната информация е, че двамата ще запазят постовете си до лятото, като Ботев ще трябва да се класира за Лига Европа, за да може дуетът да запази мястото си и след лятото. Според запознати обаче не е напълно сигурно дали спортният директор Александър Александров ще продължи да върши работата на тази длъжност и след Нова година. Вече започнаха да се спрягат и имената на неговите евентуални заместници.

Последното, което се завъртя в пространството, е това на Асен Караславов. Заговори се, че бившият защитник на Ботев може да се окаже скритият фаворит за поста на Кривия, ако той наистина бъде освободен. В момента Караславов е тийм мениджър на Канарчетата. Той зае този пост, след като преустанови официално активната си кариера в началото на календарната година. Асен е кадър на школата на жълто-черните, а и всички на Колежа ценят качествата му – особено това, че е възпитан в духа на Западна Европа, след като изкара 5 сезона в германския Гройтер Фюрт. „7 дни спорт” вече писа, че другият основен вариант за длъжността спортен директор е Георги Славков-Бенска.

Носителят на Златната обувка за 1981 г. в момента е директор на ултрамодерната база на Ботев Пд в Коматево. Очаква се още в първите дни на 2014 г. да стане ясно дали все пак ще бъдат извършени някакви рокади в клуба, които според слуховете са свързани най-вече с поста на спортния директор при Канарчетата.

“7 дни спорт”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker