бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивНационалиФутбол

Армения пречупи 9 храбри “лъвове” и сложи край на надеждите ни за бараж

Националният отбор по футбол на България загуби изключително важното си гостуване на Армения. Срещата завърши при резултат 2:1, като българите приключиха мача с девет души. Футболистите на Ботев Веселин Минев и Йордан Христов не взеха участие в двубоя.

Домакините започнаха двубоя доста надъхано, подкрепяни от 10 000 техни фенове, издигнали транспарант с надпис “Ние искаме да ви го върнем. Ще победим”. В 8-мата минута Арзуманян получи първия жълт картон за грубо нарушение. Три минути по-късно в техния тим се извърши принудителна смяна, Алексанян влезе в игра. Първият сериозен удар по посока на една от двете врати падна в 19-тата, дело на Озбилиз, но Владислав Стоянов се намеси решително.

В 23-тата  минута първи удар към арменската врата, по-скоро случаен, след като Манолев не можа да центрира. В 31-вата минута беше отменен правилно гол на Гъргоров заради засада. 5 минути по-късно дойде и най-чистото положение на нашите, Ивелин Попов излезе сам срещу вратаря Березовски, но би слабо в него. В последните минути на първото полувреме дойдоха и най-интересните ситуации: в 44-тата минута Николай Бодуров бе изгонен пресилено, след последвалото изпълнение на пряк свободен удар Озбилиз откри резултата 1:0.

С началото на второто полувреме българските футболисти се хвърлиха в атаки, но на два пъти Станислав Манолев пропусна добри положения. В 61-вата минута след страхотно изпълнение на пряк свободен удар Ивелин Попов изравни резултата. Само две минути трая радостта в българския лагер. В 63-тата минута Светослав Дяков получи  втори жълт картон и остави отбора си с девет души.

Въпреки това момчетата на Любо Пенев не се отказаха да се борят до последно, но силите не им достигнаха. В игра се появиха Александър Тонев, Христо Златински и Венцислав Христов, но численото предимство на домакините им позволяваше да стигат до по-чисти положения. В 86-тата минута Мовсисян отбеляза втори гол, с който сложи край на надеждите на българите, както за победа в този мач, така и за класиране на Световното първенство.

Снимка: uefa.com

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker