Локомотив ПловдивФутбол

Знак от съдбата? Андрий Шевченко отново вози фенове на Локо Пд преди мач от Лига Европа

По удивително стечения на обстоятелствата феновете на Локомотив Пд отново бяха водени от самолетния пилот Андрий Шевченко по пътя си към мач от Лига Европа, предава репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Както за гостуването на Спартак Търнава в Словакия, и сега голяма група привърженици на “смърфовете” са предпочели услугите на компанията WizzAir за своето пътуване към Франкфурт – оттам те ще се придвижат с автобус до Страсбург, където техният любим отбор ще гостува на едноименния клуб в реванша от третия кръг на Лига Европа (1:0 в полза на французите в първата среща).

Преди две седмици голяма част от феновете на Локомотив Пд отново бяха поведени към двубоя от пилота с култовото име Андрий Шевченко. В края на полета той пожела успех на пловдивчани в предстоящия мач със Спартак Търнава. В Словакия Локомотив Пд вкара един гол при загубата с 1:3, което бе напълно достатъчно за продължаването в следващата фаза.

Ще бъде ли на кадем и сега пилотът, предстои да разберем.

Мачът е в четвъртък от 21:30 на стадион “Стад дьо ла Мейно”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker