бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Акрапович: Ще направим всичко възможно да победим Лудогорец! Няма причина да пазя отбора си за Тотнъм!

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович заяви, че няма пази отбора си за двубоя от Лига Европа срещу Тотнъм и ще заложи на всичко най-силно, с което разполага.

“Очаквам труден мач, както е винаги, когато се изправим срещу Лудогорец. Разградчани имат индивидуална класа, а начело на тима е много добър треньор. Мисля, че те са един от най-силните отбори на Балканите. В Разград се работи много професионално и има доста качество в Лудогорец.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ще ни бъде много трудно, но и ние сме подготвени. Започнахме добре сезона и се намираме във форма. Ще направим всичко възможно да излезем победители от двубоя”, заяви Акрапович за “Тема спорт”.
“Няма причина да пазя отбора си за двубоя с Тотнъм. Мачът ни с англичаните в Лига Европа е в четвъртък, а от събота до тази среща има достатъчно време съставът да се възстанови и да намери сили да изиграе добър двубой с англичаните. Така че с този състав, с който ще играем срещу Лудогорец, ще излезем и в срещата с Тотнъм.
Единственият, който ще ни липсва, е Давид Малембана. Останалите играчи са на мое разположение и ще разчитам на тях за двубоя”, добави босненецът.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker