бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Акрапович: Ще намерим нашата форма след 3-4 дни

“Не можахме да вкараме. Ивахме възможност през първото полувреме. Направих промени в състава, някои от титулярите почиваха. Митко имаше малко проблеми с мускулатурата. Везалов също. В последния момент получи някои проблеми и не исках да рискувам. Предстои много важен мач за нас, финал. Видяхте, че играхме с трима, които за първи път играеха заедно в защитата. През второто полувреме ни липсваше и концентрация. Затова получихме гол”, коментира старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович след загубения бараж от Етър за 7-10 място и така „смърфовете” остават девети в класирането в Първа лига.

„Казах, че 5-6 титуляри не играха днес. Оставих на пейката двама-трима. Нормално беше да искам да освежа отбора. Дадох шанс и на други да покажат какво могат. Ще намерим нашата форма след 3-4 дни. Ще гледаме мача утре на Ботев срещу Берое. Мисля, че на 15-и май нашата форма ще бъде най-добра, ще бъдем свежи. Илиев е на 100% е готов, но не исках да рискувам. Събраха му се много мачове и исках да му дам почивка. Неговата роля на терена е много важна”, заяви още Акрапович и добави:

„Шансовете са 50:50. И ние, и Ботев отиваме за Купата на България. Искаме да вземем Купата и ще радваме на този двубой.”

Попитан дали има ултиматум от Христо Крушарски за задължителен триумф, треньорът отговори: „Ултиматум? Защо? Играеш финал, това е един мач. Какъв ултиматум да е поставен? За такива неща никой не мисли.”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker