Локомотив ПловдивФутбол

Акрапович обяви черния си списък – гони повече от половин отбор

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович ще развърти сериозно метлата през зимната пауза.

Черно-белите ще се разделят с поне половин дузина играчи, пише “Тема Спорт”. За това намекна и спортният директор Чавдар Цветков.

“Най-вероятно ще гоним много хора. С този състав няма как да се класираме в първата шестица. Надявам се да нямаме проблеми с разтрогването на договорите на тези, които сме набелязали за освобождаване”, каза преди дни Цветков. Локо вече се раздели с левия бек Марк Бедиме. В черния списък на босненския наставник са 7 човека – защитниците Ивайло Марков, Асен Георгиев и Пламен Николов, и халфовете Ванчо Траянов, Парзвиджон Умарбаев и Симеон Райков, както и нападателят Халед Аяри.

Всички те не попадали в плановете на Акрапович, който напролет ще гради изцяло нов отбор, с който да изпълни поставената му цел – участие в първата шестица. Любопитното е, че точно преди година Райков отново се оказа ненужен, като си тръгна след скандал с Едуард Ераносян. Очаква се до края на месеца на въпросните играчи да бъде съобщено, че могат да си търсят нови отбори.

Ивайло Марков подписа с Локо Пд през лятото на миналата година, като дойде от Царско село. Така обаче и не успя да се наложи като титуляр. Асен Георгиев се завърна на “Лаута” през август, но е използван основно да запълва дупки в отбраната.

От Пламен Николов, който също подписа с Локомотив през лятото, се очаквало много повече. Ванчо Траянов е вече на 39 години, а Умарбаев и Аяри не допадали на Акрапович, който получил пълен картбланш от собственика Христо Крушарски относно освобождаването и привличането на играчи.

Подобни

3 Коментара

  1. Tova s Umarbaev e yavna greshka ot strana na avtora, no v tozi spisak tryabva da sa i Vesko Marchev i Ilko Pirgov .
    Dano Bruno uspee da dokara klasni igrachi a imam i golemi nadejdi v Kuzman Marinkov za edna po-dobra selekciya prez zimata.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker