бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Акрапович: Дръпнахме ръчната, сега ще празнуваме

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович, заяви, че е щастлив от класирането на финал за Купата на България.

“Много неща бяха решени след първия мач, който играхме. Днес беше важна психологията. Каквото и да казваш, момчетата не слушат. Мачът беше по-труден, отколкото си мислехме. Противникът беше близо да вкара гол и не се знаеше какво ще стане. Резултатът е окей, но каквото и да кажеш на играчите, те не слушат.

Когато стоиш далеч от играчите, които подават, става така, че противникът получава шанс да вкара гол. Не можахме да вкараме гол, не знам как, разбирам играчите ми, защото ситуацията беше много по-различна.

Явно дръпнахме ръчната, за да мислим за следващия двубой. Сега ще се радваме с нашите страхотни фенове, а после ще мислим за следващите мачове.

Желанието ми е да намерим добра форма, както за финала, така и за оставащите мачове в първенството. Аз си върша работата, трябва дълго време, за да изградиш един отбор, не е толкова лесно, колкото всеки си мисли. И през миналата година имахме добър период по това време – това не е случайно”, заяви Акрапович.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker