бетано най-добър сайт за слот игри
АкадемикБаскетбол

Академик завърши 4-ти сезона в НБЛ

Академик Пловдив се бори мъжки и до последно, но загуби битката за бронзовите медали. Рилски спортист спечели малкия финал с 2:0 победи, след като надигра “студентите” и във втория мач в Самоков с 92:77 (19:16, 22:23, 30:22, 21:16).

Така отборът на Асен Николов остана на 4-то място в крайното класиране в Националната баскетболна лига, което е най-доброто в клубната история.

Старши треньорът на Академик Асен Николов изрази удовлетворението си от сезона и благодари на целия отбор. Специалистът призна, че има желание да продължи да работи като треньор на Академик.

“Момчетата са страхотни и им благодаря за всички емоции през този сезон, които изживяхме заедно. Моето желание е да продължа да бъда начело на отбора, но сега, след като е свършил сезонът, ще разговаряме с ръководството. Те са ми дали индикации, че искат да съм в отбора и предстои да проведем разговори относно бюджет и селекция. За мен ще бъде чест да продължа да водя Академик и очаквам да се върнем по-силни през следващия сезон”, пък каза Асен Николов след срещата.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker