бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Адалберт Зафиров избухна срещу съдиите

Незаслужен жълт картон за Лъчо Балтанов. Впоследствие вече втори заслужен, но след като има първи незаслужен и останахме с човек по-малко. Да ви кажа, аз съм доволен от нашата игра. Играхме добре, да, не държахме толкова топката, но се получи двуостър мач”, заяви спортният директор на Ботев Адалберт Зафиров след равенството 1:1 с Левски в София в 27-ия кръг на Първа лига.

“Съжалявам, че загубихме две точки днес, защото заслужавахме да спечелим. Левски не ни превъзхождаше и ако не беше тази измислена дузпа, нямаше да се стигне до този резултат”, коментира още Зафиров и продължи:

“Плейофите започнаха твърде интересно. Лудогорец загуби две точки, Левски също. За мен едно добро начало на плейофите, надявам се да свръши положително за нас. В интерес на истината мачът беше на добро ниво. За нас беше важен мач и успяхме да спечелим точка, въпреки че ние днес загубихме две точки. Проведохме го добре тактически, получи се хубав мач.”

“Няма какво да спорим, то нямаше дузпа. Несъществуваща дузпа. Ненормално е съдията да не може да види и да прецени, че Филипов не е играл с ръка”, категоричен бе Адарберт Зафиров и добави:

“За Купата си е съвсем отделен мач и се надявам, че можем да излезем победители. Тодор Неделев за нас е много класен играч, за нас той е много ценен. Опитваме се да играем и без него, но все пак ние искаме той да е на терена.”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker