Ботев ПловдивФутбол

Агентът на Хамза потвърди за Русия и Стяуа

Румънският агент Михай Жойца, който представлява интересите на звездата на “Ботев” (Пловдив) Юнес Хамза, потвърди, че руски клуб и Стяуа се интересуват от тунизиеца. От известно време нападателят е спряган за преминаване в Стяуа, а днес наставникът на “канарчетата” Вили Вуцов обяви, че офертите за играча на този етап са неизгодни.

Жойца твърди, че пловдивчани имат спешна нужда от парите за трансфера на звездата си, за да закрепят положението си. И дори нещата със Стяуа да не се получат, той има и други варианти.

“Въпреки всичко, Стяуа продължава да преговаря с “Ботев”. Аз вярвам, че двата клуба ще се разберат и все пак Юнес ще дойде на “Генча”. Той имаше откровен разговор с наставника си и вярвам, че са се разбрали. Но дори и да не дойде в Букурещ, важното е да бъде продаден, за да може от трансфера му да се влеят свежи пари в касата на “Ботев”. Имаме принципна договорка със Стяуа, но дори и да не се случат нещата, той има къде да отиде. Имам при себе си конкретна оферта от Русия”, каза Жойца пред изданието “Фанатик”.

Информациите в Румъния са, че “Ботев” иска 500 хиляди евро за нападателя си, докато Стяуа предлага 300 хиляди. Иначе букурещкият гранд се е разбрал със самия играч за личните му условия.baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker