бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив Пловдив – Левски на закрити врата или в Стара Загора?

Дербито от междинния 15-и кръг на “А група между Локомотив (Пловдив) и “Левски” може да се играе без публика или на неутрален терен, пише БЛИЦ.

Източниците ни споделиха, че “смърфовете” ще бъдат сурово наказани заради поведението на публиката си снощи. При победата с 1:0 над ЦСКА на “Лаута” беше като бойно поле. Още преди започването на мача имаше екшън, когато двете агитки се обстрелваха с всевъзможни предмети, бяха мятани бомбички, като една от тях нацели полицай и той беше ранен.

Фен на ЦСКА пък е с разбита глава след удар с камък.

Утре в БФС ще умуват какво да бъде наказанието за Локомотив (Пловдив), като голяма парична глоба ще има и за ЦСКА, тъй като “армейците” също вилняха.

Единият вариант е “смърфовете” да бъдат лишени от домакинство и да приемат “Левски” в четвъртък на друг стадион, като например Стара Загора или Благоевград, а другият е срещата да се играе при закрити врата.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

2 Коментара

  1. До кога заради едни и същи хора ще ни наказват????не е ли време да се кротнат малко както и пенсионерите,които всеки мач хвърлят по терена шишета!!!

    1. Абсолютно! Когато агитката си стоеше на Бесика нямаше камъни и бомби по гостите, но всеки мач бяхме наказани, заради бутилките от Спортклуб….някои хора трябва да започнат да мислят преди да действат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker