Локомотив ПловдивФутбол

Феновете на Локомотив (Пд) благодариха на човека, който локализира мястото на създаване на клуба

Чрез социалните мрежа Фейсбук феновете на Локомотив (Пд) от Трибуна “Спортклуб” благодариха на Ангел Ангелов за работата му по откриването на точното място, на което е създаден клубът.

“Смърфовете” са учредени на 25-ти юли 1926г., но сградата, в която се състои този исторически акт, вече не съществува.

Това дълго време пречеше на хората, обичащи “черно-белия” тим, да локализират точното нясто на неговото създаване. Работата на Ангел Ангелов обаче промени това.

Ето какво написаха привържениците на своята Фейсбук страница:

Нямаше как да не споделим с всички фенове на Локомотив Пловдив края на едни многогодишни усилия, от страна на Ангел Ангелов да локализира и намери документи свързани със сградата, където е бил учреден нашия клуб на 25 юли 1926 година!

Днес, с радост можем да кажем, че всичката упоритост, с която той толкова години търсеше всичко свързано с това беше възнаградена! Успя не само да локализира точното място на несъществуващата от десетилетия сграда, но и да изнамери фотоси, документи и самата история на читалището, което дълги години е било част от историята и инициативите на нашия клуб!

С този колаж, на който се виждат част от нещата, до които се добра той искаме да му кажем едно голямо благодаря, затова че попълни още едно парче в историческия пъзел на нашия клуб, което мислехме за безвъзвратно изгубено.

Благодарим ти, Ангеле!

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker