Ботев ПловдивФутбол

Успех в развитие – или как Терзиев и Марин показаха, че мечтите се сбъдват!

Една от снимките на седмицата – защитниците, юношите на Ботев (Пд) Радослав Терзиев и Лазар Марин пишат история с Купата на България в ръце.
Заложи сега на финала в Шампионската лига и вземи 100% Депозит Бонус в bet365 от до 100 лв. ВИЖ КОЕФИЦИЕНТИТЕ >>>
Малко след грандиозния успех на “канарчетата” срещу Лудогорец преди няколко дни, един трогателен колаж се разходи из интернет пространството в опит да ни покаже, че мечтите на човек все пак се сбъдват.

На него се вижда как Радо и Лазар държат два трофея. Единият е повече от ясен – третата Купа на България в историята на Ботев (Пд), но другият…

Екипът на TribunaPlovdiv.bg се допита до откривателя на двете футболни звезди Митко Джоров, който ни сподели, че снимката е от спечелването на Купата на Асоциацията на Българските футболисти през 2007г. – турнир, който вече не се провежда, но преди е бил ежегодна надпревара за юноши на ст.”Пловдив”. Тогава и двамата са част от отбора на Спартак (Пд) набор 94′.
Заложи сега на финала в Шампионската лига и вземи 100% Депозит Бонус в bet365 от до 100 лв. ВИЖ КОЕФИЦИЕНТИТЕ >>>

Начело именно с Митко Джоров, Терзиев и Марин са част от една от най-силните детско-юношески формации на Спартак (Пд) в последните години.

След време, в заслуга на огромния си талант, както и с много труд и постоянство, двамата достигат до юношеските гарнитури на Ботев (Пд), а малко по-късно и до мъжкия отбор.

Останалото е история…колажът ни я разказва!

Колажът е съставен от личен фотос на Митко Джоров и снимка на колегите от PlovdivNews.bg.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker