Ботев ПловдивИзвън БългарияНационалиПловдивчаниФутбол

Трима от Ботев (Пд) и един от Локомотив (Пд) правят равен с Чехия на лагер в Тулон

Младежкият национален отбор на България (до 21 години) завърши наравно 0:0 с връстниците си от Чехия във втория си мач от приятелския турнир в Тулон, съобщава сайтът на Българската федерация по футбол.

Най-добрата възможност за гол в мача за България пропусна Георги Минчев в 8-ата минута, след като се размина с топката на метри от вратата.

В първата среща нашите отстъпиха на домакините с 0:1, а третата им битка е на 24-и този месец с Мексико. Но според френските журналисти нашите не са изнесли продукция за завиждане.

Състав на България: Георги Китанов, Радослав Терзиев, Пламен Гълъбов, Георги Радев, Лазар Марин, Милен Гамаков, Кристиян Малинов, Антонио Вутов (41-Радослав Цонев), Кирил Десподов (75-Димитър Велковски), Александър Георгиев (66-Божидар Краев), Георги Минчев.

В другата среща от групата, в която са избраниците на селекционера Антони Здравков, тимовете на Мали и Мексико завършиха също наравно 3:3.

Чехия е лидер в класирането със 7 точки от 3 срещи, следвана от Франция с 6 (2 мача). България и Мали са на трета и четвърта позиция с по 1 точка след два мача. Мексико е на последното място също с 1 точка след 3 срещи.

Следващият мач на България е срещу Мексико, на 24 май (вторник) от 18:00 часа.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker