бетано най-добър сайт за слот игри
Извън БългарияЛокомотив ПловдивНационалиФутбол

Тежката дума на Зума: Придобиваме манталитета на Люксембург и Малта, защо Камбуров го няма в националния?

Бившият селекционер и футболист на националния отбор Христо Бонев не спести критиките си към трикольорите за загубата от Босна и Херцеговина.

Зума, който има 96 мача и 48 гола за България заяви, че най-лошото е, че започваме да свикваме с пораженията.

“Започваме много лошо годината. Това е първата среща на националния тим за 2018-а и мисля, че е лош знак за Лигата на нациите и евроквалификациите. Чух след мача всички изказвания и на мен ми се набива нещо съвсем различно от това, което говорят представители на националния отбор – че започнахме да свикваме със загубите”, заяви Бонев.

“Стана ни навик да падаме. Имахме само една ситуация – на Михаил Александров. Никакво друго положение не създадохме, освен това в малкото наказателно поле на съперника се заигра и волейбол.

Нали сега имаме и финални срещи във волейбола между Пирин Разлог, Левски, ЦСКА, Монтана прочие клубове и може би гледат много телевизия и започнаха да искат с ръце да вкарват голове. Но това не се разрешава освен от нашите съдии. Мисля, че много трябва да се замислим, преди да започнат сериозните мачове”, каза Бонев.

“Навикът да губим ме навежда на мисълта, че придобиваме манталитета на Люксембург, на Малта, на Фарьорските острови. И това ме притеснява. Познавам Хубчев, той е сериозно момче, трябва да вземе веднага мерки. Не толкова за хората, които вика.

Тъй като ние нямаме такъв богат асортимент от футболисти, но тези, които получават повиквателни, трябва да знаят, че излизайки срещу който и да е отбор, трябва първата им мисъл да е победа. А не да сме доволни от това, че сме взели участие в някаква среща”, продължи с критиките си Зума.

Той бе категоричен, че Мартин Камбуров има място в националния отбор, въпреки че е на 37 години.

“Не само голмайстор, той е и един от най-добрите футболисти в момента в България. И не знам годините ли са причината или някакви други причини има, че не го викат в националния отбор”, добави Христо Бонев.

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker