бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Фен на Локо (Пд) с емоционално послание: Пловдивчани, вярвайте в Локомотив (Пд)!

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Медията ни се превърна в трибуната, от която множество запалянковци изказват своите мнения за наболели теми около техните любими спортисти и отбори.

Вчера фен на Локомотив (Пд) ни изпрати послание, адресирано до всички привърженици на “черно-белия” клуб, в което приканва за пълна подкрепа към клуба.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Здравейте Трибуна Пловдив,

Знам, че в сайта си пускате мнения на фенове на пловдиските отбори без редакторска намеса и моето е точно такова.

Първия мач на Локомотив, на който присъствах беше през 2006-та година, мач срещ Пирин , мач ,който преобърна живота ми. Години след това пролях и първите си сълзи на Лаута след лошо отпадаме за Купата пак от Пирин, дори не помня коя година беше, От тогава до сега минаха 11 години, и любовта към любимия ми отбор така и не угасна.

За жалост в последните годни се случиха неща. които жестоко навредиха на Локомотив:

Напускането на Коко Динев ( което беше наложително) и като цяло смяната на собственици било то Ма(г)арешки, фен клуба или Крушарски, дори и въздуха под налягне Манчини!
Това, което искам да адресира е факта, че Локомотив винаги го е имало и ще го ииа и вярата в клуба от страна не феновете винаги ще я има. Казвам това, гледайки клип от четвърфинал за купата на България провел се 2011-та година тогава Левски поведоха рано, но всикчи вярвахме и подкрепяхме отбора и в 92-та минута изравнихме и влезнахме пак в битакта и евентуалнно стигнахме до полуфинал и дори финал.

В крайна сметка всичко, което бих искал да кажа е че дори като пораснал човек бих искал да пролея сълза на стадион Локомотив и тази сълза бих искал да е от радост както беше на този чевъртфинал на който всички вярваха,а не както на това гнусно отпадане !! ПЛОВДИВЧАНИ ВЯРВАИТЕ В ЛОКОМОТИВ!

Изпратил: Nikola Grigorov

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

Един Коментар

  1. Пич ти си фен от 11 години аэ от 40 вярвай ми Локомотив е имал мноого добри времена и много лоши..Винаги ще помним доброто защото сме добри в сърцата си..Бил съм на мачове в Б група на които ходеха по 7-8000 и повече и скоро пак ще е така.Просто футболистите трябва да изиграят футбола така,че да стоплят сърцата на публиката..В онази година когато станахме шампиони нямах пропуснат мач и вярвай ми такава радост не съм изпитвал в живота си..Щом жена ми не е фен на футбола дойсе на последния мач и на Шампионското шествие от 45-50000 по улиците на Пловдив…Това е велико 5 годишни деца и 80 годишни пенсионери за първи път вигдаха в Пловдив такъв праздник…
    Надявам се пак да се случи..
    Пожелавам и на съгражданите от Ботев да изпитат това чуство, тогава се криеха из града не носеха жълти фанелки срам ги беше..
    Само Локо Пловдив и вярвам пак ще имаме поводи за радост много скоро;))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker