Ботев ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Фен на Ботев (Пд) коментира цялостната ситуация в клуба – “Това е пълна лудница!”

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Привърженик на Ботев (Пд) ни изпрати любопитен коментар за цялостната ситуация в неговия клуб.

Както знаете, след загубата в четъвртия кръг на Първа лига от Верея в Стара Загора в понеделник (1:0), целият треньорски щаб на “канарчетата”, начело със спортният директор Георги Марков, старши треньора Николай Костов и неговите помощници, подаде оставка, която ден след това бе приета от ръководните фактори в клуба.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

“От известно време с пълно недоумение наблюдавам какво точно се случва в и около нашия любим клуб и единствената дума която намирам е “пълна лудница”! Оставам с впечатлението, че всеки се е заел с работа, която не е за него в никакъв случай, но колкото тя не е за него – той по-упорито се опитва да се наложи! Треньора е ясен, футболистите също – та нали треньора си ги е събрал. Спортно-техническия щаб… не съм сигурен дали имаме такъв, кондиционният треньор… забравих ние нямаме нужда от такъв – отживелица (според гл. треньор)! Собствениците са между чука и наковалнята, имам предвид властта и феновете.

Ръководството и президента вместо да стъпят здраво и да въдворят ред и дисциплина се чудят как да лавират с треньор, собственици и изнервени фенове ! Опааааа… дойдохме и до феновете! Както казват из Кючука – “разтъркай си очите “! В момент, когато отбора има най-голяма нужда от подкрепа ние тръгваме с бойкотите, и стачките – ОК!Срещу кого тръгваме – Президента на клуба, срещу хората които го издържат финансово ,срещу общината, кмета, правителството…!? Знам че е лесно да си от Ботев когато всичко е на ред и отбора е ОК, никои не е забравил европейските ни изяви и пълния Лазур, колко бяхме тогава?!

Сега, когато отново останахме тези, които си бяхме и преди, сега, когато в южната трибуна хората започнаха да се топят като сняг, по една или друга причина – правим бойкот или по-лесният начин да замажем колко сме трагични и че от години не сме били по-нещастни. На фона на всичко това фен клуба излиза с гръмки декларации и се бие по гърдите за членската си маса и мощ! Момчета моля, знаем се , да бъдем сериозни – колко бяхте март и колко ще бъдете другия март!? Всички имаме една мъка и една цел – Колежа, но ще ме извините, но според мен сбъдването на тази мечта не минава през бойкоти, революции, декларации и чесане на личното его!

Тази си заветна цел ще постигнем само и единствено ако се обединим и всеки се захване с това което може и от което разбира, защото ще ви припомня баснята за орел, рак и щука! И накрая, но не на последно място, моля Ви стига с този негативизъм и омраза, стига с тези плюнки и обиди за който и да е било, всички знаят ,а ние най-добре, че и след най-тъмната нощ идва едно прекрасно утро! Само Ботев!”

Автор: Божидар Божилов

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Подобни

4 Коментара

  1. Парите на Доган ги няма вече и приказката свърши пак сте онези мишкари които играеха с фланелки на рома и чорапи на локо мездра

  2. Привърженикът на Ботев изпратил това писмо е самия Божо.Известен сред феновете с това, че винаги е на ясла във клуба.Този фен навремето вземаше пари от Христолов и му помагаше за смазване на недоволството. Този фен внушаващ си, че е водач на феновете, не спира да разединява фенската маса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker