бетано най-добър сайт за слот игри
Григор ДимитровИзвън БългарияТенис

Страхотен Григор ще играе полуфинал в Ротердам!

Григор Димитров се наложи с 2-0 сета – 6:3, 6:4 над Андрей Рубльов и си спечели място на полуфиналите в силния турнир от ATP 500 в Ротердам.

След отказването на Томаш Бердих, следващият съперник на Гришо ще е Давид Гофен.

Димитров бе на ниво от началото до края на двубоя, като не даде и за минута инициативата на съперника си. Той демонстрира почти перфектен сервис, игра агресивно и прецизно.

Двамата дадоха обещаващо начало на двубоя със силни първи сервис геймове. Бързо обаче Гришо наклони везните в своя полза. Първият шанс за пробив се откри пред Григор в четвъртия гейм, Рубльов спаси първия, но от втория опит българина и с помощта на мрежата стигна до предимството. Оттам вече двамата продължиха да разменят сервис геймове, като Димитров играеше перфектно, а началният му удар бе невероятно оръжие.

Така след един пробив и 6 аса, първият сет падна лесно в ръцете на Гришо – 6:3 за 31 минути.

Във втория сет Рубльов имаше един шанс за пробив в четвъртия гейм, но Димитров майсторски се измъкна от ситуацията. В седмия гейм вече Григор стигна до точки за пробив, поведе с 30-0, а след това руснакът нямаше отговор за ретура му и сгреши фатално.

Гришо затвърди пробива си, но му се наложи да изиграе най-дългия и труден гейм в мача, продължил 10 минути. Григор стартира отлично в гейма, но Рубльов се върна до 40-40 и след четири поредни точки, руснакът имаше и такава за пробив. Димитров отговори с ас, а след това със слайс взе предимство. Българинът обаче не успя да затвори гейма от първия път, нито от втория, та дори и от третия. Все пак, геймът отиде при българина.

След това двамата си размениха по още един свой сервис гейм, а още от първия си мачбол Григор затвори двубоя със 6:4

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker