бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Стана ясно кога ще се играе пловдивското дерби

Днес БФС обяви програмата на “А” група до началото на ноември. Стана ясна и дата за пловдивското дерби между Ботев и Локомотив.

Дербито ще се играе в събота 27 септември от 17:00ч. на централния терен на клубната база на Ботев в Коматево. Срещата ще бъде предавана пряко по Диема.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

5 Коментара

  1. Eee stiga de kak v komatevo tova e pulna izlagaciq…po-dobre St.Zagora ili pak v Sofiq…to dokato se stigne do komatevo shte se izpotrepem i buferite i kukite……abe teq Bfs dokoga shte se gavrqt s plovdivskite otbori..ei gi svinete pak bez globa….pa plovdivchani estestveno s globa..deiba i perukata neshtasna

  2. Двубоят трябва да се играе отново на националния стадион “Васил Левски” в София. Не е нормално такова голямо дерби да се играе на база за юноши на село. Други варианти са Ловеч, Стара Загора и Бургас. Дано от БФС се вразумят и изместят мача на стадион с по-голям капацитет.

    1. Такава база никога няма да имате. А като ви гледам посещаемостта, клетката ще ви стигне. Да го изместят на друг стадион, но после мача, който трябва да е на Лаута също да е на другия стадион. Иначе ще има пак излагация, препитване, пеени на песни, абе цирк Лаута.

      1. Прав си няма как да имаме база на село… като може да имаме такава в Пловдив. На Лаута има достатъчно място да се направи много по-добра база. Нашият стадион досега винаги е приемал дербито и не имало проблеми не виждам защо трябва това да се променя. Проблемът е, че вие се опитвате да играете официални мачове на тренировъчна база за деца. Като се изсипят 2 000 човека в клетка за 100 ще стане голямо мазало. Когато вашият стадион бъде завършен, ако изобщо някога бъде завършен тогава може да имате претенции да домакинствате в Пловдив!

      2. И за какво ви е тази база,след като сте единствения отбор в България без стадион?! Извинявайте забравих че сте помашко-циганско-турски отбор и трябва да играете домакинствата в Турция!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker