бетано най-добър сайт за слот игри
Виктория Волей - мъжеВолейболЛокомотив - в

СНИМКИ: След невероятна драма Виктория надделя над Локомотив във волейболното пловдивско дерби

Виктория победи с 3:2 Локомотив в зала “Лаута” във волейболното пловдивско дерби. Двубоят премина през голяма драма, Виктория поведе с 2:0, но Локомотив вкара двубоя в тайбрек, след който все пак символичните гости спечелиха двубоя.

В първия гейм Виктория не остави никакви шансове на Локомотив и го взе с 25:13, вторият се разви по същия начин и гостите поведоха с 2:0 след 25:16. В третия до първото техническо прекъсване мачът беше равностоен, но след това Локомотив успя да се върне в двубоя и след 25:20 намали резултата. “Железничарите” изиграха много силен четвърти гейм и вкараха срещата в тайбрек след 25:10.

В тайбрека Виктория измъкна двубоя с 15:11 и ще завърши на второто място в редовния сезон след Тетевен. Като все още не е ясно как ще продължи първенството след 8-ми март, когато завършва редовния сезон.

На 4-ти март Локомотив гостува на Черно море в отложен мач от 13-ия кръг, а в последния 18-ти кръг за редовния сезон на 7-ми март Виктория посреща Ботев Луковит, а Локомотив гостува отново на 7-ми март на лидера и шампион в редовния сезон Тетевен волей.

Вижте снимки от дербито само в TribunaPlovdiv.bg:

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker