50 години номер 8Извън БългарияЛегендиФутбол

СНИМКИ: От кухнята на звездите – уникално селфи с плеадата от легенди на “50 години номер 8” взриви социалните мрежи

Уникално селфи показа на личния си профил във “Фейсбук” Кирил Евтимов. На кадъра заедно с Евтимов присъстват абсолютно всички от тима на звездите с изключение на Мауро Каморанези и Петер Новак. Очевидно е, че легендите са се забавлявали искрено около и по време на самото събитие, ако се съди по-широките им усмивки без изключение, което доказва голямото им уважение към личността на Стоичков.

00605693

Кирил Евтимов показа фотоса благодарение на Масаро

Снимката е дело на един от участниците в незабравимия мач Даниеле Масаро, който впоследствие е пратил забележителния фотос на Кирил. Самият Масаро е направил подобна снимка и в другата съблекалня, където на видно място са Ицо Стоичков и Митко Бербатов. От профила на Евтимов е видно, че бургазлията е възнаградил по традиция бившия италиански нападател на Милан за предоставената снимка с бутилка марково червено вино oт оряховския регион.

kevt2

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker