бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Камбуров остави Любимец в дъното на класирането

Локомотив Пловдив победи отбора на Любимец с 2:0. Пловдивчани бяха много активни през цялата среща, но направиха множество пропуски, които ги лишиха от по-разгромен резултат. С добра игра за “смърфовете” се отчете Мартин Камбуров, който отбеляза и двете попадения.

Във втората минута Локомотив направи първа опасна атака. Ндиае и Здравко Лазаров разиграха кълбото пред наказателното поле на Любинец. Тя стигна до Камбуров, който центрира ниско по земя, но вратаря на домакините излезе привидливо и улови пред погледа на Ндиае.

Първата опасност за Любимец бе три минути по-късно. Иван Вълчанов от отбора на Любинец навлезе опасно по фланга, но там играч на Локомотив изби в ъглов удар. Камбуров изби в нов корнер, след него топката стигна отново до нападателя, който я извади от наказателното поле, но играч на Любимец я върна отново в наказателното поле. Там обаче защитата на “смърфовете” внимаваха и предотвратиха опасността.

В 7-та минута Албин напредна по левия фланг. Последва центриране, което Стефан Христов засече с глава, но топката премина на сантиметри покрай вратата на Господинов.

В 11-тата минута Здравко Лазаров центрира от ъглов удар, там най-съобразителен се оказа Камбуров, който с хубав премерен удар оплете кълбото в мрежата на Любимец за 0:1.

В 21-та минута След грешка в центъра на терена Мартин Камбуров напредна и пусна диагонален пас към Мендез, който бе фаулиран. След изпълнението на фаулът топката излезе в аут.

Три минути по-късно Камбуров пое топката в близост до наказателното поле на Любимец. Успя да залъже трима футболисти и подаде към Белаид, но защитник на домакините се намеси и я изби от краката му.

fenove loko lubimetz

В една от редките си атаки Любимец направи нещо красиво. Домакините получиха право да изпълнят свободен удар, след изпълнението топката бе изсипана в наказателното после на Локомотив, но там защитата се засуети и не успя да изчти по най-добрия начин. Там Емил Грозев се свърли и направи задна ножица, но топката мина покрай вратата пазена от Господинов.

В 44-тата минута играч на Любимец навлезе в назателното поле на “смърфовете”. Там бе посрещнат от двама защитници и бе изблъскан, но съдята прецени, че няма основание да отсъди наказателен удар.

Второто полувреме започна по-силно за Любимец. Домакините направиха няколко опасни атака към вратата на Локомотив, но не съумяха да отбележат.

В 51-та минута Милен Стоев се озова в наказателното поле на Локомотив, той върна назад за Тевия, последния отправи удар, но Господинов улови без проблем..

Две минути по-късно Стоев отправи удар от около 25 метра по посока на вратата на Локомотив, но кълбото премина на сантиметри покрай страничния стълб.

В 55-тата минута Здравко Лазаров изпълни свободен удар отдясно на вратата на домакините. Най-съобразителен в наказателното поле се оказа Ндиае, но удара му бе много слаб и Рашков улови.

Две минути по-късно се откри прекрасен шанс за Локомотив. Лазаров напредна по дясното крило. Последва центриране, вратаря на Любимец излезе неразчетено и остави вратата си празна. Там обаче Камбуров и Мендез се сблъскаха и топката излезе в аут.

В 64-тата минута Камбуров отбеляза втория си гол в двубоя. Тижани Белаид центрира топката към наказателното поле на Любимец. Мартин Камбуров се извиси над всички и отбляза за 0:2.

В 81-та минута Младен Стоев от отбора на Любимец отправи силен удар от далечна дистанция, но кълбото премина покрай стража на “смърфовете”.

До края на полувремето не се случи нищо по интересно и така Локомотив записа победа с 2:0 на градския стадион в Любимец.

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker