бетано най-добър сайт за слот игри
Други спортовеЛека атлетикаПловдивчани

Скандал с най-талантливата ни млада лекоатлетка

Лиляна Георгиева, една от най-талантливите млади спортистки на Пловдив и България“, е с отнети състезателни права повече от 2 месеца, научи „Марица“. До санкцията се е стигнало по молба на СКЛАТ „Тракия“, който Лили представляваше от първия си ден на пистата, пише в.”Марица”.

От клуба настояли за ограничителната мярка, след като бегачката на средни разстояния отказала да тренира повече при Радмила Станкович. Вече трети месец Лиляна Георгиева се готви на доброволни начала при Недялко Боруков от клуб „Актив 2003“.

Като причина за развода със Станкович младата състезателка посочила застой в постиженията, липсата на перспектива и напрежение между двете. Последвали няколко срещи на Лили с представители на клуба, федерацията по лека атлетика и дори с министъра на спорта Красен Кралев.

Всички опитали да я убедят да продължи да се състезава за СКЛАТ „Тракия“, като от федерацията предложили да започне подготовка при специалиста във високото спортно майсторство Димитър Василев. Той бе треньор на Даниела Йорданова – последната ни състезателка на световно ниво в средните бягания. Лиляна Георгиева обаче не се съгласила, защото искала да продължи да живее в Пловдив, а Димитър Василев не работи под тепетата.

Днес тя очаква да научи съдбата си след изслушването в Българската федерация по лека атлетика.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker