Локомотив ПловдивФутбол

Сашо Станков: Нито аз, нито Коко Динев ще напуска Локомотив

Александър Станков остава начело на Локомотив (Пловдив) поне до края на сезона и Константин Динев няма намерение да изоставя клуба.

Във вторник Станков не води тренировката на “черно-белите” и веднага се появиха информации, че той ще се раздели с поста си, след като и отборът падна до последното седмо място в горната половина на класирането в “А” група.

Пред “bTV” Станков обаче категорично отрече подобна информация. Той обяви, че е пропуснал вчерашното занимание поради лични ангажименти. Преди това обаче е водил разговори с Коко Динев и му е гарантирано, че ще продължи да води Локомотив до края на сезона.В същото време Станков опроверга и слуховете, че Динев ще изостави клуба.

“Нито аз, нито собственикът Коко Динев ще напускаме Локомотив (Пловдив)”, обяви Сашо Станков.Босът на “смърфовете” е уверил, че ще изплати всичко дължимо на футболистите, за да няма повече бойкоти и да могат те спокойно да доиграят първенството.

Подобни

6 Коментара

    1. Здравейте жители на Аджисана, първо да ви кажа дейба вашта мама.
      Цял живот за турци се пишете, а от село цигани най сте.
      Отбора ви се казва ПутяфЪ, а вие носите фанелки на педераси ( жълти ако не знаете). Любимият ви отбор е все още собственос на любимеца ви Митко от село!

    1. Братле объркал си се у избора.
      Браво ще викаш на мама, която си води нов любовник, и когато тя не може да го задоволи идва в твоята стая. :)
      Жълто-черни педераС*и, всичките в Турция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker