бетано най-добър сайт за слот игри
ФК РаковскиФутбол

Раковски на крачка от изваждане от “Б” група

ФК Раковски ще бъде изваден от “Б” група следващата седмица. Тимът няма намерение да се отказва от участие в първенството, защото ако го направи ще бъде пратен в областните групи. Затова Раковски чака да бъде изваден от БФС от “Б” група и да отиде в Югоизточната “В” група.

Следващата седмица БФС ще извади Раковски от “Б” група за второ неявяване по неуважителни причини в двубой. В същото време БФС извади от “Б” група Спартак Варна, именно заради второто неявяване.

Играчите на ФК Раковски вече играят за тима на ФК Секирово в “А” ОФГ.

Ето и решението на СТК към БФС:

– За не  картотекиране на  необходимия минимум състезатели професионалистив отбора на ФК „Раковски 2011” Раковски и първо неявяване в срещата от ХVІ- ти кръг на „Б” ФГ между отборите на  ПФК „Бургас” Бс – ФК „Раковски 2011” Раковски- на основание чл. 24 ал.1 буква а)от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2014/2015 г.  се присъжда служебен резултат 3 : 0 в полза на ПФК „Бургас” Бс,  отнемат се 3 точки от актива на ФК „Раковски 2011” Раковски и му се налага имуществена санкция в размер на 2000 лева.

– Предвид неизпълнение на решение на СТК от 17.02.2015 г  от ФК „Раковски 2011” Раковски – и не  картотекиране на  необходимия минимум състезатели професионалисти  до 17.30 часа на 05.03.2015 , срещата от ХVІІ-ти кръг на „Б” ФГ между отборите на ФК „Раковски” и  ФК „Ботев” Гълъбово няма да се състои и ще се счита, че ФК „Раковски 2011” Раковски не се явяват по тяхна вина.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker