бетано най-добър сайт за слот игри
ЕВРО 2016Извън БългарияФутбол

Прогнози за 1/8 финалите на ЕВРО 2016 (25.06.2016г.)

16:00 часа: Швейцария – Полша

ЕВРО 2016 продължава с пълна сила, а първият осминафинал е между отборите на Швейцария и Полша.

Срещата е в събота, 22 юни, от 16:00 часа в Сен Етиен. Символичните домакини започнаха добре първенството и допуснаха едва един гол до момента, но останаха втори в групата си зад Франция. ”Кръстоносците” не изпитват проблеми преди двубоя така че ще могат да разполагат с всичките си играчи.

Полша от своя страна до последно имаше шанса да завърши първа в групата си, но в крайна сметка с Германия завършиха с равни точки, но с по-лоша голова разлика. Поляците имат две победи с по 1:0 над Украйна и Северна Ирландия и равенство с Германия.

Прогноза: Под 2.5 на коефициент от 1.50 в bet365.

19:00 часа: Уелс – Северна Ирландия

Уелс и Северна Ирландия ще се противопоставят един срещу друг в лют двубой. До момента Уелс не спираше да изумява, след като зае първото място в групата си с Англия, Русия и Словакия. Главен виновник затова е Гарет Бейл, който е в страхотна форма и определено помага на отбора си.

Северна Ирландия също изненада доста, след като продължи към 1/8 финалите на турнира. Все пак те излязоха от група с Германия и Полша, а победата им над Украйна с 2:0 им подпечата продължаването в турнира.

Прогноза: Победа за Уелс на коефициент от 2.05 в bet365.

Отвори си акаунт в bet365 днес и вземи 100% Депозит Бонус до 100 лева!

22:00 часа: Хърватия – Португалия

Хърватия и Португалия определено са черешката на тортата в първия ден от 1/8 финалите. Два отбора, които имат амбиции за нещо по-сериозно през това издание на първенството.

Хърватите започнаха повече от силно турнира, докато Португалия разочарова. Да прогнозираме кой точно ще спечели срещата е повече от трудно, тъй като и двата отбора имат силни играчи, които могат да избухнат във всеки един момент.

Прогноза: Под 2.5 на коефициент от 1.44 в bet365.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker