Локомотив ПловдивСъбитияФутбол

Представянето на Локомотив ще бъде допълнено с кебапчета, бира и “малко” рок

Локомотив (Пд) ще представи отбора си за новия сезон на 8-и юли (сряда) в мач срещу старозагорския Верея. Срещата с начален час 18:00 на стадиона в пловдивския парк “Лаута”.


Това обяви изпълнителният директор на “черно-белите” д-р Константин Думанов на снощната пресконференция, в която също бяха представени и двамата испански треньори, които ще тренират децата на Локомотив в следващите няколко дни. Думанов поясни също, че събитието ще започне в 18.00ч. с подгряване от рок-група “I.R.А” и Dj Duches Mardeon, като техните изпълнения ще продължат малко повече от 1 час. Със съдействието на спонсори са осигурени кебапчета и бира. От 19.15 до 19.30 часа ще бъде официално представен пред феновете тима на Локомотив за новия сезон. Загрявката на двата тима започва в 19.30ч.Входът на зрителите за шоуто и мача са безплатни. Д-р Константин Думанов призова “черно-белите” фенове да напълнят стадиона и да подкрепят футболистите и треньорското ръководство на Локо. Той припомни, че вече са пуснати в продажба абонаментните карти за домакинските мачове на отбора. Бизнесменът Ангел Попов си е закупил 4 карти от по 2000 лева, както и ще рекламира и с голямо пано на Лаута.

“Надявам се действието на г-н Ангел Попов да накара и останалите бизнесмени да подадат ръка на Локомотив (Пд)”, добави още д-р Думанов. “Имаме задължения към работници и спортно-технически щаб, но до първия официален мач ще ги изчистим напълно. Надяваме се да привлечем Даксон да Силва и Христо Златински, но те сами трябва да решат, дали искат да продължат кариерата си при нас”, каза още изпълнителният директор на пловдивското Локо.

Снимка: lokomotiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

    1. ДПС = Делян Пеевски Спонсора
      Всичките мюсюлманин от БутяфЪ, знаят кой е техният спонсор и не спират да лапат пишки. Те за това се казват и жълТурци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker