Из града

Помогнете на Ники – съдбата понякога ни разплаква, нека обърнем нейния ход и подарим щастие на едно 3-годишно дете!

Невинаги в живота си човек успява да изпълни своите мечти докрай. Невинаги успява да ги види реализирани, така като той е желал. Понякога ни се случва да стигнем до подножието на върха и да не успеем да го изкачим. Понякога ни се случва да осъществим мечтата си, но да не бъдем благословени да й се радваме…

Такъв е случаят с една млада жена от Пловдив, която преди три години осъществява своята най-голяма мечта – става майка на дете – Никола Димитров. В първите няколко месеца радостта е огромна, щастието е заляло цялото семейство.

Четвъртият месец от раждането обаче се оказва преломен съдбата на Ники. Лекарите установяват болезнената диагноза детска церебрална парализа.

От този ден нататък започва ходене по мъките, както майката ни споделя. И не само!

Малко след установяване на диагнозата, бащата на Ники изчезва и повече никога не се връща при своя син. Той просто се обръща и си тръгва, оставяйки семейството си без закрила. Майката остава сама и започва да се бори срещу вълните без нечия помощ.

“Всеки казва, че нищо не става. Това е доживотна диагноза, която ще попречи на Ники да проходи”, споделя жената.

12910176_790859007681486_1072010369_n

Преди година обаче се появява така чаканата светлина в края на тунела.

“Преди 1 година се срещнахме с д-р Янакиев, който беше единственият, който каза, че ще вдигна детето на крака след 3-4 операции. Вече минаха 10 и пак няма резултат (6 на крачетата – 3 на всяко, и 4 на дясна ръка)”.

“Никола все още не е проходил, но има целия потенциал да го направи, тъй като ментално той отговаря на възрастта си. Говори почти добре посещава редовно логопед и психолог. Но рехабилитацията в България”

След този логичен извод за нашите окаяни лечебни заведения, пътят е ясен – лечение в чужбина.

“Трябва да заминем за чужбина. Имаме направена оферта от Клиника “Мечта” в Полша. Един курс на лечение там е на стойност около 6500€. Насрочена е дата за 9-ти май”.

Съдбата понякога ни разплаква, нека обърнем нейния ход и подарим щастие на едно 3-годишно дете и неговата майка. Нека й дадем възможност тя отново да се усмихне. Нека й подарим щастието, тя види сина си как расте пред нейните очи!

Помогнете на Ники!!!

Дарителска сметка в Уникредит Булбанк:

IBAN: BG22UNCR70001522564636 BICUNCRBGSF

PayPal: [email protected]

https://m.facebook.com/zadaimadetstvo/?ref=bookmarks&__mref=message_bubble

Телефон за връзка: 089 2336123

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker