бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Победа на Локо над Черно море може да отвори вратите за мечтите

Локомотив Пловдив посреща тима на Черно море тази събота от 14:00 часа на стадион ”Локомотив” в парк “Лаута”, в мач от 17-ия кръг на “А” група.

Мач, който може да даде шанс на “черно-белите” да гонят нещо през този сезон. Мач, който се очаква да бъде повече от труден за момчетата на Христо Колев, но евентуална победа, би изстреляла “смърфовете” опасно близо до лидерите в шампионата.

В момента пловдивчани и “моряците” са с еднакви точки в класирането – с по 21. Играчите на Бащата имат предимството, че играят на собствен терен, тъй като след 8 кръга у дома, продължават да бъдат най-добрия домакин в България с едва едно равенство и една загуба. Черно море при гостуванията от 8 има едва 2 победи, 3 равенства и 3 загуби.

Така една победа на “смърфовете” в събота ще ги изпрати на 5-ото място, на три точки от четвъртия Берое, който има мач с Лудогорец, а три кръга по-късно и с Локомотив.

Лудогорец и Литекс при победи в мачовете си ще дръпнат на 7 точки, а лидерът Левски си остава на 9 точки, ако си вземе срещата със Славия.

Следващите два двубоя след варненци за отбора в черно-бяло ще са като гост на Пирин и като гост на Славия.

Така мачът на Локомотив в събота с Черно море ще бъде труден, но трите точки от изхода му, могат да бъдат много важни за мечтите на Христо Крушарски и привържениците на “смърфовете” този сезон да достигнат до нещо по-значимо.

TribunaPlovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker