Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Петър Пенчев: Ще търсим победа над Берое, апелирам за обективност от съдиитею

Наставникът на “Ботев” Пловдив Петър Пенчев говори пред медиите преди двубоя срещу “Берое” от 26-ия кръг в първенството. Треньорът на “канарчетата” демонстрира уважение към противника, но заяви, че “Ботев” е амбициран да се реваншира за домакинската загуба от “Литекс” с добра игра и победа над старозагорци.

“Наясно сме със силните страни и с постоянството, което показва нашият противник. Ние също направихме силни мачове при последните си две гостувания, но за да имат стойност точките, спечелени извън Пловдив, утре трябва да победим Берое. Ще се стремим към атакуващ футбол и се надявам с играта си в тази среща да се извиним на нашата публика”, заяви Пенчев.

468_60_1

Младият специалист апелира за справедливо отношение от страна на съдиите, посочвайки ситуации от изминалите три мача от плейофите, в които “Ботев” бе ощетен.

“Преди всичко ние търсим грешките в себе си, но е факт, че в мачовете с Лудогорец и Литекс ни отмениха голове, а срещу ЦСКА получихме червен картон. В първите два случая тези решения на съдиите повлияха пряко, а в третия – косвено, върху крайния резултат. Не казвам, че грешките са умишлени, но апелирам за справедливост както в утрешния двубоя, така и в мачовете до края на сезона”, каза още наставникът на “жълто-черните”.

Срещу “Берое” Петър Пенчев няма да може да разчита на двама от централните си защитници – наказания Даниел Златков и контузения Роман Инез.


Официален сайт на Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker