Ботев ПловдивФутбол

ЕКСКЛУЗИВНО: Ботев (Пд) иска оставката на шефа на съдиите и отстраняване на Ставров от съдийството!

Ръководството на ПФК “Ботев” изразява своето дълбоко разочарование и отвращение от начина, по който бе опорочен полуфиналният сблъсък в турнира за Купата на България срещу отбора на “Славия”.

Ето какво написаха от клуба:

ПФК “Ботев” иска оставката на новоназначения председател на Съдийската комисия Йордан Сталев!

ПФК “Ботев” настоява арбитърът Станислав Ставров да бъде изваден от съдийската листа и да не получава наряди като главен, асистент или четвърти съдия!

ПФК “Ботев” настоява за публично оповестяване на доклада и мотивите за оценка на съдийската бригада, каквато и да е тя, от страна на наблюдателя на днешния мач Валери Цветков!

ПФК “Ботев” изразява своята подкрепа към спортно-техническия щаб и футболистите от представителния отбор, както и своите адмирации към адекватната реакция и позицията на “жълто-черната” публика по отношение на съдията Станислав Ставров, преди и по време на мача.

Въпреки изобилието от сигнали за това, което се случи във вечерта на 24 април на ст. “Васил Левски”, ПФК “Ботев” реши да не нагнетява напрежението преди двубоя, тъй като това не се вписва в стила, историята и традициите на нашия Клуб.

За съжаление честната игра претърпя тежко поражение, а прозиращите наглост и безочие в някои коментари след мача говорят, че това поражение няма да бъде последното, а поредното…

ГЛЕДАЙ: Сълзи и жестока мъка насред мокрия ст.”Васил Левски” след “резачката” срещу Славия

ГЛЕДАЙ: Сълзи и жестока мъка насред мокрия ст.”Васил Левски” след “резачката” срещу Славия

ГЛЕДАЙ: Сълзи и жестока мъка насред мокрия ст.”Васил Левски” след “резачката” срещу Славия

ГЛЕДАЙ: Сълзи и жестока мъка насред мокрия ст.”Васил Левски” след “резачката” срещу Славия

Подобни

2 Коментара

  1. Я сега селските да кажат и покажат подробно, с какво ги ощети съдията? Голямо реване! Бахти и жените ревливи .
    Ами в дербито 2 пъти вкарват гол от 2 метра засада! 1-1 в Коматево (Балдовалиев изравни) и 1-1 в Бургас, когато Стоянов вкара след двуметрова засада! Не помня дори тогава някой от Локото да е ревал толкова, въпреки че засадите бяха повече от 100%-тови!
    Какво играха Неделев и Балтанов? Какво игра защитата ви? Играхте ли го въобще този мач? Отговорете на тези въпроси жълти селянки!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker