бетано най-добър сайт за слот игри
Други спортовеИзвън БългарияСъбития

Обявиха цената на билетите за мача на Пулев в София

От 40 до 400 лв. струват билетите за сблъсъка между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън.

Мачът за интерконтиненталната титла в тежка категория на Световния боксов съвет ще се състои на 28 април в зала “Арена Армеец”.

Пропуските бяха пуснати в продажба днес. ВИП местата, разположени край ринга, струват 400 лв. Останалите ценови категории в зависимост от локацията на трибуните са 40 60, 80, 120, 160 и 220 лв.

Билетите са по-скъпи в сравнение с предишния двубой на Кобрата в София – срещу Самуел Питър в края на миналата година. Тогава цените варираха от 20 до 300 лв, публикуваха от btvnovinite.

В същото време мачът срещу Джонсън се сдоби и с име – Final Countdown (Последното отброяване). Идеята е ясна – ако се справи с американеца, Пулев със сигурност ще заслужи правото да излезе за световната титла срещу победителя от срещата Владимир Кличко – Антъни Джошуа. Двамата се изправят един срещу друг ден по-късно – на 29 април на стадион “Уембли” в Лондон.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker