бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Новината на TP се потвърди: Доре и Анисе информирали ръководство на Ботев за боя в дискотеката

Футболистите на Ботев Пловдив Ферибори Доре и Абел Анисе са разпускали вчера вечерта в известна пловдивска дискотека, когато са били нападнати, това Ви съобщи по-рано през деня екскузивно TribunaPlovdiv.bg.

По наша информация привърженици на Локомотив Пловдив са се спречкали с двама футболисти на Ботев Пловдив – Анисе и Доре. Това е принудило охраната на заведението да обгради двамата играчи, които били силно притеснени от запалянковците.

Новината бе потвърдена от още два независими един от друг източника на TribunaPlovdiv.bg, че случката е абсолютна истина. Близки до пострадалите играчи информират, че ръководството на Ботев Пловдив вече е запознато със случилото се. Очаква се “канарчетата” да подадат сигнал в полицията и да започне разследване срещу нападателите на Доре и Анисе. Запознати твърдят, че Ферибори Доре е пострадал повече от своя колега от Мадагаскар.

TribunaPlovdiv.bg припомня, че по-рано през деня Ви информирахме, че двама от титулярите на Ботев са претърпели нападение в известно пловдивско заведение.

Всичко след дербито на България – много видео и снимки 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

17 Коментара

  1. Майка ви дейба смешни буферчета
    1 в 1 бягате като Болт 10 към 3 ( непълнолетни) голяма битка буферска се извъдихте.
    Ако желаете война нали се сещате че от циганската ви махала няма да припаритв по на далече майкави циганска дейба

    1. AKO ISKASH NQKADEE SAMO AZ I TI 1V1 SHTE TI IZQM 4ERVATA BE JYLT TUR4IN GNUSEN AIDE DA VIDIM KAKVO SHTE STANE BE CIGANINO GROZEN SHTE TI S4UPA RACETE I KRAKATA MALAK PEDERAS

  2. Една приятелка днес се беше снимала с Анисе, така че, можете да не си измисляте, че са “пострадали” ;о;о;о -.-

  3. Спирайте да четет глупостите на това измислено буферско сайтче!
    Трибунке,вие и вашите източници,които са буфери може да си измисляте каквото си искате.Пишете си на воля то и без това имате 100-тина импресии на ден!

    1. Измислен си ти, смешник. Бил ли си свидетел на станалото??? Аз бях в Галакси като се случи това, така че не разправяй кое е истина и кое не!!! Точно това се случи…На Анисе му няма нищо, на Доре лепнаха шамар или токат не видях добре…

    2. Здравейте, г-н Анонимен.

      Искаме да Ви помолим да не нападате медията ни след като не сте запознат за случая. Позволяваме си да кажем, че сте незапознат, тъй като истината е такава каквато е написана, въпреки, че тя явно не Ви харесва. Статията ни може да се потвърди най-малкото от видеозаписите в Галакси. И както по горе сме написали, източниците ни са тотално независими, като дори единият е близък на един от играчите.

      Поздрави, екип на TribunaPlovdiv.bg

  4. И футболистите им като феновете – вечно бити и ебани :D Ах колко жалко е да си жълтур … :D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker